MENU 1 (VEGI)
Rote Linsensuppe oder Salat
Pasta Agnolotti mit
Trüffel-Ricottafüllung
an feiner Basilikum-Nuss-Pesto
Red lentil soup or salad
Pasta agnolotti with truffle and ricotta filling
with fine basil and nut pesto
24.00
MENU 2
Rote Linsensuppe oder Salat
Pouletbrustwürfel (CH)
Stroganoffsauce
dazu Pilawreis
Red lentil soup or salad
Chicken breast cubes Stroganoff sauce
served with pilaf rice
26.00
MENU 3
Rote Linsensuppe oder Salat
Hirschschnitzel (D) vom Grill
an Preiselbeerensauce
dazu hausgemachte Spätzli
Red lentil soup or salad
Grilled venison escalope with
cranberry sauce
served with homemade spaetzli
27.00
FISCH-MENU
Rote Linsensuppe oder Salat
Gebratenes Lachsforellenfilet (TR)
an Martinisauce, Herbstgemüse,
Kartoffel-Pastinakenstock
Red lentil soup or salad
Fried salmon trout fillet
with martini sauce, vegetables,
potato and parsnip stock
30.00
CHEESECAKE
garniert mit Beeren, Vanilleglace 10.00
COUPE NESSELRODE
Vermicelles mit Meringue, Vanilleglace, Schlagrahm 11.00
HONIG-AMARETTO-PANNA-COTTA
mit Apfelkompott und Rahm 11.00